Rafaël Elburg | login voor leden
info@rafaelelburg.nl | Zuiderzeestraatweg Oost 32, Elburg | Contact

Uitreiken naar de ander

Mattheüs 20:27 en 28: Wie onder u de eerste wil zijn, die moet uw dienaar zijn, zoals ook de Zoon des mensen niet gekomen is om gediend te worden, maar om te dienen, en Zijn ziel te geven tot een losprijs voor velen.

In Gods Koninkrijk werken zo ontzettend veel dingen precies andersom dan in de wereld. In de wereld is het ieder voor zich, zorg voor jezelf en kom op voor jezelf. In Gods Koninkrijk draait het om dienen en er voor een ander zijn. Dit kun je op heel veel verschillende manieren uitdragen. Regelmatig staat er een stukje in het bulletin van een initiatief op dit vlak. Denk aan een maatjesproject of stichting Present. Eén van die manieren is bijdragen aan initiatieven zoals het Outreach Café. Hieronder een stukje daarover. Zoek jouw manier om uit te reiken naar de ander en sluit je aan bij één van de vele initiatieven. 

Vanuit Outreach Elburg is het verlangen om elke woensdagmiddag van 13.00u tot 16.00u het Outreach Café open te hebben. Dit zal plaatsvinden in het gebouw van het Leger des Heils, aan de Beekstraat 13 in het centrum van Elburg.

Wat is Outreach Elburg ook al weer? Outreach Elburg is een interkerkelijk groep mensen die het verlangen heeft om Jezus liefde uit te dragen in deze omgeving. We willen met het Outreach Café een plek bieden aan toeristen en mensen uit de omgeving, van jong tot oud, om zomaar even binnen te kunnen lopen. Een plek waar iedereen welkom is voor een goed gesprek en een kopje thee of koffie. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen om dit tot stand te brengen. Als u hier interesse voor hebt, of als u meer informatie wil ontvangen,
dan kunt u contact opnemen met Jan Wolfsen 0617591305 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ilka