Rafaël Elburg | login voor leden
info@rafaelelburg.nl | Zuiderzeestraatweg Oost 32, Elburg | Contact
Ronald, Laureen en Daan Micha
de Bruin
Image

“We willen graag kinderen een veilige plek bieden”

en willen ze het goede nieuws van het evangelie vertellen, zodat ze de juiste keuzes kunnen maken in het leven en daardoor tot het doel komen dat God voor hen heeft.

Wie zijn wij?

Wij zijn Ronald en Laureen de Bruin. We zijn alweer meer dan 3,5 jaar gelukkig getrouwd. Inmiddels is zijn we op 8 november 2022 gezegend met een mooie zoon. Zijn naam is Daan Micha de Bruin.
Na ons trouwen zijn we samen in Elburg gaan wonen en werkten allebei in de kinderopvang. In het voorjaar van 2020 hebben wij een roeping ervaren om te gaan werken in de plattelandsgebieden in Zuid-Afrika  in en rondom Karatara. Hier hebben wij gehoor aan gegeven en op 17 augustus 2021 vertrokken wij naar Karatara in Zuid-Afrika.

Karatara betekent diep en donker. De mensen leven hier in moeilijke omstandigheden. Drank, drugs, armoede, meisjes die al jong zwanger raken zijn o.a. de problemen die wij zien. Wij willen dat kinderen en jongeren de juiste keuzes maken voor hun toekomst. Niet de keuzes die hun ouders hebben gemaakt maar keuzes die God van hen vraagt.

Deze ellende die van generatie op generatie door gaat mag niet zo doorgaan en moet met Gods hulp worden doorbroken. We bieden hulp door kinderclubs te houden, geven praktische bijbellessen op scholen, we organiseren jeugdavonden en kampen. Ook doen we outreaches en nog veel meer…..

Wij zijn dankbaar dat we hier mogen wonen en werken en onze talenten mogen inzetten. We genieten van het investeren in de kinderen en jeugd en we geloven dat we verschil maken in hun leven.

Blijf deze website in de gaten houden als je ons wilt volgen.

Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief op onze website (www.ronaldlaureen.weebly.com) om zo op de hoogte te blijven.